Find din lokale tømrer i Aabenraa

Få 3 uforpligtende tilbud på tømrere

tickLad tilbuddene komme til dig

tickSpar op til 40% på din tømrer-regning

tickSlip for at ringe rundt til tømrere, der ikke har tid

Få 3 tømrer tilbud (Aabenraa)

Tømrer i Aabenraa

Løjt Tømrer og Snedkerforretning

Løjt Nørregade 45, Løjt

6200 Aabenraa

phone 74 61 83 89

Bolderselv Byg

Gl. Søndergade 14

6392 Aabenraa

phone 74646147

Callesens Tømrerforretning ApS

Tinglevvej 318, Torp

6200 Aabenraa

phone 70 27 23 43

Kliplev Byggeforretning

Kliplev Hovedgade 33, Kliplev

6200 Aabenraa

phone 74 68 76 13

Hustømrerne

Dækker hele Danmark

Både privat og erhverv.

phone 87 39 29 99

Kliplev Byggeforretning

Kliplev Hovedgade 33, Kliplev

6200 Aabenraa

phone 74 68 76 13

Aabenraa er ligesom Aalborg en af de danske byer, hvor der har været strid om stavemåden. Retskrivningsreglerne anbefaler Åbenrå, men sideformen Aabenraa er nu også tilladt (i Retskrivningsordbogen står den i parentes). I den officielle stednavneliste står der også Åbenrå, men med en note om at den lokale kommune ønsker å, Å skrevet som aa, Aa. Kommunen og mange lokale borgere foretrækker Aabenraa. Undervisningsminister Bertel Haarder og kulturminister Mimi Jacobsen bestemte i 1984, at kommunerne selv kunne vælge stavemåde, hvilket gik imod stednavneudvalgets og Dansk Sprognævns råd.

Skal du bruge hjælp til en opgave fra en tømrer i Aabenraa? I så fald er du havnet det helt rette sted. Her på siden har vi lavet en oversigt over en lang række tømrere, der har base i eller nær Aabenraa. Derfor kan du bruge denne oversigt til at skabe et godt overblik, så du bedre kan vælge den helt rette tømrer Aabenraa.

Det er nemlig vigtigt at understrege, at det ikke er hver enkelt tømrer og snedker i Aabenraa, der vil være den rette til din opgave. Her er det især prisen, der afgør, hvem der bliver hyret, da der kan være stor forskel på, hvad de forskellige tømrere tager sig betalt. Det er derfor, at det er vigtigt at få flere tilbud på din opgave.

Timepris: Det koster en tømrer i Aabenraa i timen

De fleste tømrere har en timepris, som de beregner deres tilbud ud fra. Her er der dog stor forskel på, hvor høj eller lav den er. En gængs timepris for en tømrer i Aabenraa lyder dog på ca. 400 kr. ex. moms. Det er dog ikke ensbetydende med, at du ikke vil støde på tømrere, der er både billigere og dyrere end dette.

Har du et ønske om at finde en billig tømrer i Aabenraa, er det ikke kun en lav timepris, der er vigtig. Du skal også sikre dig, at han eller hun ikke giver dig et tilbud med et tidsestimat, der er langt højere end andres. Det vil nemlig ende med at koste dig flere penge i sidste ende at hyre en sådan tømrer eller snedker Aabenraa.

Vigtigt at få flere tilbud på din opgave

Hvis du skal hyre en dygtig tømrer til at udføre et stykke arbejde for dig, vil du selvfølgelig gerne sikre, at det ikke er for dyrt. Samtidig vil du dog også gerne sikre, at du får leveret et stykke arbejde, der er helt i top. Det er derfor ikke altid, at det er den bedste løsning, at du blot går på jagt efter det billigste valg på markedet.

For at sikre, at du både får en god pris, men også, at du får leveret et godt stykke arbejde, skal du hente flere tilbud ind på din opgave. Derved kan du sammenligne disse med hinanden, så du er sikker på, at du ender med at få en god pris fra en tømrer, der også har erfaring og ekspertise til at levere et godt resultat.

a