Find din lokale tømrer i Silkeborg

Få 3 uforpligtende tilbud på tømrere

tickLad tilbuddene komme til dig

tickSpar op til 40% på din tømrer-regning

tickSlip for at ringe rundt til tømrere, der ikke har tid

Få 3 tømrer tilbud (Silkeborg)

Tømrer i Silkeborg

Tømrerfirmaet KS Company ApS

Frederiksberggade 48 st.

8600 Silkeborg

phone 22356106

Lyngholm Byg og Montage Silkeborg ApS

Funder Vestervang 20

8600 Silkeborg

phone 27591993

HN Tømrer

Hovedgaden 34

8641 Silkeborg

phone 40 84 37 74

Hustømrerne

Dækker hele Danmark

Både privat og erhverv.

phone 87 39 29 99

Har du en opgave, der skal løses af en tømrer i Silkeborg? I så fald står du også over for en opgave i at finde en ideel aftager til din opgave. Det er ikke helt så let, som det lyder, da du kan finde et væld af dygtige tømrere i eller nær Silkeborg. Derfor er det også vigtigt, at du tager dig god tid til at vælge din tømrer Silkeborg.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at du er kommet til det helt rette sted, hvis du er på jagt efter en tømrer og snedker i Silkeborg. Her på siden kan du finde en oversigt over tømrere, som du kan bruge til at skabe dig et overblik over dine muligheder. Derfor kan du også bruge den til at finde en billig tømrer i Silkeborg.

Pris: Hvad koster det at hyre en tømrer i Silkeborg?

Hvis du skal hyre en tømrer, så skal du selvfølgelig også betale for det. Det er dog vanskeligt at give et konkret svar på, hvad det koster. Der er nemlig stor forskel på, hvor godt hver enkelt tømrer tager sig betalt. Desuden er der også forskel på, hvilken type arbejde, der skal udføres, da dette også har indflydelse på prisen.

Du kan dog forvente, at det vil koste dig et sted mellem 400 og 450 kr. i timen ex. moms, hvis enten en tømrer eller snedker Silkeborg skal varetage din opgave for dig. Som der også er givet udtryk for herover, er der dog forskel på timeprisen hos de enkelte tømrere, hvorfor der er både billigere og dyrere tømrere end førnævnte.

Prisen afhænger dog også af andre parametre. Er det en kompleks opgave med et stort timeforbrug, er det selvsagt en dyrere opgave. Skal du have løst en stor opgave, er det derfor ikke blot timeprisen, der er med til at afgøre den endelige pris. En lav timepris med et stort timeforbrug kan sagtens ende som den dyre løsning.

En tømrer kan varetage et bredt spektrum af forskelligartede opgaver

Der skal ikke være nogen tvivl om, at du kan få hjælp til en lang række opgaver af en tømrer. En række af de opgaver, der kan udliciteres til en tømrer er følgende:

  • Montering og udskiftning af både vinduer og døre
  • Lægning af et nyt tag
  • Lægning af både gulve og lister
  • Et hav af opgaver inden for nybyggeri
  • Diverse former for renoveringsopgaver
  • Opsætning af gipsloft og gipsvægge