Find din lokale tømrer i Roskilde

Få 3 uforpligtende tilbud på tømrere

tickLad tilbuddene komme til dig

tickSpar op til 40% på din tømrer-regning

tickSlip for at ringe rundt til tømrere, der ikke har tid

Få 3 tømrer tilbud (Roskilde)

Tømrer i Roskilde

Automatselskabet ApS

Bregnevej 5

4000 Roskilde

phone 40101497

K. Jørgensen Tømrer/Snedker ApS

Køgevej 168 B

4000 Roskilde

phone 70 87 48 97

Hustømrerne

Dækker hele Danmark

Både privat og erhverv.

phone 87 39 29 99

Roskilde er en gammel kongeby og en af de ældste byer i Danmark faktisk. Der er stolte traditioner for håndværk i Roskilde, og det gælder også byens mange tømrervirksomheder.

Er du på jagt efter en tømrer i Roskilde? I så fald ved du sikkert godt, at du har et hav af muligheder for at finde en aktør, der kan hjælpe med din opgave. I Roskilde og omegn kan du nemlig finde et væld af dygtige tømrere, der kan hjælpe dig med endnu flere opgavetyper.

Derfor kan det også være svært at finde den rette tømrer Roskilde til at varetage din opgave. Her på siden kan du dog få hjælp til at danne dig et overblik over nogle af de mange muligheder i Roskilde. Denne oversigt kan bruges til at finde en tømrer og snedker i Roskilde, som du kan indhente tilbud fra.

En tømrer kan hjælpe med mange opgaver

En tømrer er en fagmand, der kan hjælpe med mange opgaver. Derfor kan der også være mange årsager til, at du er på jagt efter en tømrer. Hvad det også betyder er, at det ikke er den samme tømrer, der er den rette aftager til enhver opgave. Der er stor forskel på at skulle have monteret et vindue og opført en ny carport.

Hvis du har i sinde at hyre en tømrer til at udføre en opgave for dig, er det vigtigt, at du vælger tømrer med afsæt i, hvad der skal laves. Er der tale om en stor opgave som fx opførelse af et nyt sommerhus, er det ikke sikkert, at du skal være et enkeltmandsfirma. Her kan det være en fordel med et større firma med flere folk.

Hvad koster det at hyre en tømrer i Roskilde?

Det er ikke gratis at hyre en tømrer. Det ved du selvfølgelig også godt. Du kan ganske vist godt finde en billig tømrer i Roskilde. Det er dog ikke altid, at det kan betale sig, da der er en direkte sammenhæng mellem at få leveret en høj kvalitet og betale en fornuftig pris.

Forventeligt lyder timeprisen på mellem 400 og 450 kr. ex. moms, hvis du hyrer en tømrer eller en snedker Roskilde. Der findes dog også andre aktører i eller nær Roskilde, som både tager en højere og lavere timepris. Derfor er det nødvendigt at indhente flere tilbud på din opgave.

Vores oversigt her på siden kan du naturligvis bruge til at finde en række tømrerfirmaer, som du ønsker at indhente tilbud fra. En god idé er at indhente tilbud fra mellem tre og fem aktører, som du dernæst kan sammenligne med hinanden.