Find din lokale tømrer i Holbæk

Få 3 uforpligtende tilbud på tømrere

tickLad tilbuddene komme til dig

tickSpar op til 40% på din tømrer-regning

tickSlip for at ringe rundt til tømrere, der ikke har tid

Få 3 tømrer tilbud (Holbæk)

Tømrer i Holbæk

TJ Tømrerservice ApS

Audebo Skolevej 14

4300 Holbæk

phone 20256436

Tømrergården I Tuse A/S

Tuse Byvej 92, Tuse

4300 Holbæk

phone 70 24 51 33

JJT Entreprise

Heibergs Have 15

4300 Holbæk

phone 70 87 53 39

Hustømrerne

Dækker hele Danmark

Både privat og erhverv.

phone 87 39 29 99

Tømrer Holbæk

Er du på jagt efter en tømrer i Holbæk? I så fald skal du ikke være i tvivl om, at det ikke er et helt let valg du står over for. Du skal nemlig finde en tømrer Holbæk, der er en ideel aftager til din opgave, og det er lettere sagt end gjort. Antallet af tømrere, der har base i eller nær Holbæk er nemlig stort, og det gør det sværere.

Her på siden er der dog hjælp at hente. Vi har nemlig lavet en oversigt over en række af de tømrere, der har base i eller nær Holbæk. På denne måde kan du nemt skabe dig et godt overblik over dine muligheder. Det kan hjælpe dig med at finde de aktører, som du ønsker tilbud fra i din jagt på en tømrer og snedker i Holbæk.

Pris: Det koster en tømrer i Holbæk

Du er næppe i tvivl om, at det ikke er gratis at hyre en tømrer. De fleste ved godt, at det ikke er gratis. Dog er det ikke alle, der ved, hvad det egentlig koster at udlicitere et stykke arbejde til en tømrer eller en snedker Holbæk. Det er ganske forståeligt, at man ikke ved dette, da der er stor forskel på de enkelte aktørers priser.

En gængs timepris lyder dog på mellem 400 og 450 kr. ex. moms. Det betyder ikke, at alle tømrere i Holbæk og omegn tager 400 – 450 kr. i timen. Der er aktører, der er både billigere og dyrere. Dertil er det også vigtigt at huske, at det ikke blot er timeprisen, der er vigtig – det er det estimerede tidsforbrug bestemt også.

En lav timepris, men et tidsforbrug, der er dobbelt så højt, som alle andres, er ikke en billig løsning. Tværtimod vil det være dyrere, end en tømrer, der har en højere timepris, men et betydeligt lavere tidsforbrug. Derfor er det ikke altid billigst at vælge en billig tømrer i Holbæk, hvis han eller hun skal bruge dobbelt så lang tid.

Få altid flere tilbud på din opgave

Når du skal finde en tømrer, der kan udføre et stykke arbejde for dig i eller nær Holbæk, er det vigtigt, at du får flere tilbud på din opgave. Det gør sig gældende, hvad end det er en stor eller lille opgave. Det er nemlig den eneste måde, hvorpå du kan danne dig et overblik, hvad der er den retmæssige pris for din opgave.