Find din lokale tømrer i Odense

Få 3 uforpligtende tilbud på tømrere

tickLad tilbuddene komme til dig

tickSpar op til 40% på din tømrer-regning

tickSlip for at ringe rundt til tømrere, der ikke har tid

Få 3 tømrer tilbud (Odense)

Tømrer i Odense

Jeni Byg Entreprise ApS

Peder Skrams Vej 3

5220 Odense SØ

phone 70 70 12 26

TS Tømrer & montage

Løkkevej 1, Sanderum

5260 Odense S

phone 66 14 86 18

Hustømrerne

Dækker hele Danmark

Både privat og erhverv.

phone 87 39 29 99

Tømrer Odense

Har du brug for assistance fra en tømrer i Odense? I så fald er du kommet til det rette sted. Her på siden kan du finde en oversigt over professionelle tømrere, der holder til i eller nær Odense. Derfor kan du også bruge oversigten til at finde en dygtig tømrer Odense til netop din opgave.

Hvad koster en tømrer i Odense?

En tømrer kan hjælpe med en lang række opgaver. Derfor er der også stor forskel på priserne. Det betyder, at det ikke er muligt at give et konkret svar på, hvad det koster at hyre en tømrer og snedker i Odense. Der er desuden også forskel på, hvorvidt du får en fast pris eller en timepris.

Da en tømrer kan tage en helt anden timepris, end hvad en anden tømrer tager, kan der være stor forskel på priserne på en tømrer i Odense. De fleste tømrermestre giver dog faste priser på opgaverne, hvilket blot er en fordel. Derved har du et komplet økonomisk overblik, før opgaven sættes i gang.

Du kan dog forvente at skulle betale en timepris på ca. 400 kr. ex. moms og opefter. Du kan sagtens finde en billig tømrer i Odense, der ikke kræver en lige så høj timepris. Her er det dog vigtigt at pointere, at der er stor forskel på den kvalitet, der bliver leveret.

Få altid flere tilbud på din opgave

Hvad enten det er en tømrer eller en snedker Odense, der ska l varetage din opgave, er det vigtigt, at du får flere tilbud på din opgave. Derved har du mulighed for at sammenligne de modtagne tilbud med hinanden, hvilket kan sikre, at du ikke accepterer et tilbud, der er alt for dyrt.

Der er ikke nogen faste regler for, hvor mange tilbud man må eller skal indhente. Det er helt op til dig selv at vurdere dette. Det er dog en god idé at holde sig til mellem tre og fem, da det ellers kan blive uoverskueligt at skulle sammenligne de modtagne tilbud med hinanden.

Hvilke opgaver kan en tømrer hjælpe med?

Dette er svært at give et konkret svar på. Det er det, da en tømrer er i stand til at tage sig af et hav af opgaver. Faktisk er det stort set alle opgaver, der har relation til træ inden for både renovering, ombyg og nybyg, der kan udliciteres til en tømrer. Derfor er det altså en fagmand, der kan være behjælpelig i et hav af henseender.

Odense er byen i midten så at sige. Og i Odense findes der faktisk mange tømrerfirmaer, der tilbyder alt i tømrerarbejde lige fra reparationer til nybyggeri, tagdækning og meget mere.

Vi håber, du fandt en tømrer i Odense du kan bruge. God fornøjelse og tak fordi du brugte stedet her til at finde en tømrer i Odense