Find din lokale tømrer i Aalborg

Få 3 uforpligtende tilbud på tømrere

tickLad tilbuddene komme til dig

tickSpar op til 40% på din tømrer-regning

tickSlip for at ringe rundt til tømrere, der ikke har tid

Få 3 tømrer tilbud (Aalborg)

Tømrer i Aalborg

Aalborg Tømrer & Snedker

Vandmanden 26b

9200 Aalborg SV

phone 98861744

GP Tømrer- & Snedkerforretning

Korevej 13 B

9210 Aalborg

phone 28966714

Tømrermester Dennis Kristensen

Sjællandsgade 44

9000 Aalborg

phone 28976965

PB BYG & MONTAGE APS

Godske Lindenovs Vej 9

9210 Aalborg

phone 20967610

Frede D Nielsen A/S

Nålemagervej 4

9000 Aalborg

phone 70 88 74 56

Dansk Tømrerservice ApS

Ritavej 24

9000 Aalborg

phone 41 18 36 36

Hustømrerne

Dækker hele Danmark

Både privat og erhverv.

phone 87 39 29 99

Der er mange tømrerfirmaer i og omkring Aalborg – den nordjyske hovedstad. Flere tilbyder alt indenfor tømrerarbejde og nogle endda også tagtækkerarbejde.

Er du på udkig efter en dygtig tømrer i Aalborg? I så fald har du et væld af muligheder. Har du brug for hjælp til at skabe et godt overblik over disse muligheder, så er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du nemlig en oversigt over en lang række tømrerfirmaer med base i eller nær Aalborg.

Pris: Hvad koster en tømrer i Aalborg?

Det er selvfølgelig ikke gratis at hyre en tømrer til at udføre et stykke arbejde for dig. Hvis du skal have udført et professionelt stykke arbejde, er du nødt til at betale for det – der er ikke nogen vej udenom. Det behøver dog ikke at koste dig i dyre domme, da du sagtens kan finde en dygtig, men billig tømrer i Aalborg.

Hvis du skal hyre en tømrer Aalborg, kan du enten udbede dig en fast pris eller en timepris. I de fleste tilfælde giver det bedst mening at bede om en fast pris. Det skyldes, at du derved har et økonomisk overblik over din opgave. Det er en fordel, da du undgår, at det økonomiske aspekt løber løbsk.

Dog er en forventelig timepris for en tømrer og snedker i Aalborg på mellem 400 kr. og 450 kr. ex. moms. Er du på udkig efter en dygtig tømrer til at hjælpe med en opgave, er det derfor i dette prisleje du skal forvente at betale.

Vigtigt at indhente flere tilbud på din opgave

Står du over for at skulle hyre en tømrer i Aalborg? I så fald er det vigtigt, at du indhenter flere tilbud på din opgave. Ved at gøre dette, er du garanteret, at du ikke accepterer et tilbud, der er for dyrt. Der er selvfølgelig ikke nogen grund til at betale for høj en pris, for at få udført et stykke arbejde.

Der er ikke nogen regel for, hvor mange tilbud du må indhente fra en tømrer eller snedker Aalborg. Derfor er det op til dig selv at vurdere, hvad du mener er det rette antal. Det anbefales dog, at du holder dig til tre til fem tilbud. Får du flere tilbud, kan det det blive uoverskueligt at sammenligne dem.

Husk desuden at indhente tilbud, der alle består af enten timepris eller en fast pris. Får du blandede tilbud, er de ikke direkte sammenlignelige, hvilket vil gøre det vanskeligt at sammenligne dem. Desuden er det ikke kun prisen, der skal kigges på – der er også andre faktorer, der er vigtige.