Find din lokale tømrer i Slagelse

Få 3 uforpligtende tilbud på tømrere

tickLad tilbuddene komme til dig

tickSpar op til 40% på din tømrer-regning

tickSlip for at ringe rundt til tømrere, der ikke har tid

Få 3 tømrer tilbud (Slagelse)

Tømrer i Slagelse

KL Byg ApS

Sørby Hovedgade 31, Sørbymagle

4200 Slagelse

phone 70 88 36 94

Hustømrerne

Dækker hele Danmark

Både privat og erhverv.

phone 87 39 29 99

Skal du hyre en tømrer i Slagelse til at udføre et stykke arbejde for dig? I så fald er det lidt af en opgave du står over for. Det er nemlig ikke et let valg at finde den rette tømrer Slagelse til din opgave. Det betyder, at du skal vælge med stor omhu, når du skal finde en tømrer eller en snedker Slagelse, der kan hjælpe dig.

At finde den rette tømrer og snedker i Slagelse afhænger af flere ting. Det handler derfor ikke blot om at finde en billig tømrer i Slagelse. Der er et hav af andre faktorer, der også er vigtige. Det er netop derfor, det er vigtigt at være omhyggelig og tålmodig, så du ikke ender med at udlicitere din opgave til den forkerte.

Hvilke opgaver kan en tømrer hjælpe med?

Du kan få hjælp til et væld af opgaver af en tømrer. Faktisk kan du få hjælp til stort set enhver opgave, der har med træ og konstruktion at gøre. Derfor skal det også gøres klart, at listen herunder kun indeholder et meget lille udpluk af de opgaver, der kan varetages af en tømrer:

  • Udskiftning af døre og vinduer
  • Lægning af nyt tag
  • Opsætning eller udskiftning af trapper
  • Lægning af nye gulve
  • Opsætning af carporte, skure og tilbygninger i træ
  • Udskiftning af køkken

Denne liste kunne fortsætte i rigtig lang tid. Vi er dog nødt til at sætte grænsen et sted. Er du i tvivl om, om det er en tømrer, der er den rette til din opgave, er der ikke noget i vejen for at kontakte en tømrer og forhøre dig. Det er den absolut letteste måde at finde ud af, hvorvidt det er en tømrer du søger.

Pris: Hvad koster det at hyre en tømrer i Slagelse?

Det er selvfølgelig ikke gratis at hyre en tømrer. Der er dog stor forskel på, hvad det koster. Det skyldes, at der er stor forskel på de enkelte aktørers timepriser, men også på den opgave, der skal løses. Er der tale om en omfattende opgave med et højt tidsforbrug, er den naturligvis dyrere, end en hurtig og simpel opgave.

Når du hyrer en tømrer i Slagelse, kan du forvente en timepris på mellem 400 og 450 kr. ex. moms. Dog er det bestemt ikke alle aktører, der befinder sig i dette prisleje. Du kan sagtens finde tømrere, der er både dyrere og billigere. Det understreger blot, at det er vigtigt at få flere tilbud på din opgave.

Vi håber, du fandt en tømrer i Slagelse du kan bruge. God fornøjelse og tak fordi du brugte stedet her til at finde en tømrer i Slagelse