Find din lokale tømrer i Hvalsø

Få 3 uforpligtende tilbud på tømrere

tickLad tilbuddene komme til dig

tickSpar op til 40% på din tømrer-regning

tickSlip for at ringe rundt til tømrere, der ikke har tid

Få 3 tømrer tilbud (Hvalsø)

Tømrer i Hvalsø

Johnsen Construction ApS

Stavnsbjærgvej 61

4330 Hvalsø

phone 50502411

TR – Tømrer/Snedker

Slåenhaven 19

4330 Hvalsø

phone 61663355

Hustømrerne

Dækker hele Danmark

Både privat og erhverv.

phone 87 39 29 99

Leder du efter en tømrer i eller nær Hvalsø? I så fald bør du ikke være i tvivl om, at dine muligheder er mange. Der er nemlig rigtig mange selvstændige tømrere og tømrerfirmaer, der udfører arbejde i dette område.

På sin vis er det en fordel, da det sikrer, at du også kan finde en ideel aftager til din opgave. På den anden side resulterer det også i, at det kan være svært at vælge den mest egnede til opgaven.

Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du sørger for at vælge med omhu, hvis du har intentioner om at udlicitere et stykke arbejde til en tømrer. Det er nemlig ikke alle tømrere, der vil kunne udføre din opgave med et lige godt resultat til følge.

Hvilke opgaver kan en tømrer hjælpe med?

Er du ikke sikker på, at det faktisk er en tømrer, du skal have fat i? Det kan der være god grund til, for det kan være svært at overskue, hvad en tømrer egentlig kan hjælpe dig med. Det skyldes, at det er et meget bredt fag, hvorfor en tømrer kan hjælpe dig med rigtig mange opgaver.

Når det er sagt, er det dog også værd at tilføje, at der er nogle opgaver, der oftere bliver udført af tømrere, end andre. Det er blandt andet noget, der gør sig gældende for de nedenstående opgaver:

  • Lægning af nyt tag
  • Opsætning af carporte, skure og tilbygninger i træ
  • Bygning af kviste på taget
  • Opsætning eller udskiftning af trapper
  • Udskiftning og montering af vinduer og døre
  • Udskiftning af køkkener
  • Lægning af gulve og opsætning af paneler

Blot fordi disse opgaver er blandt dem, der oftest bliver udført af en tømrer, er det ikke ensbetydende med, at det er de eneste opgaver, der kan overlades til en tømrer.

Der findes et utal af andre opgaver, der også kan udliciteres til en tømrer. Faktisk er langt de fleste opgaver i hjemmet, der har med træ at gøre, noget der bør overlades til en uddannet tømrer – i hvert fald hvis man vil have det bedste resultat.

Pris: Hvad koster en tømrer i Hvalsø?

Når du skal hyre en tømrer Hvalsø, er der mange faktorer, der har betydning for dit valg. Derfor skal du selvfølgelig heller ikke iværksætte en jagt på den billigste tømrer. Prisen er nemlig langt fra det eneste, der har betydning, når du skal finde ud af, hvem der skal varetage din opgave.

Alligevel er der mange, der gerne vil have en idé om, hvad det vil koste at udlicitere en opgave til en tømrer. Desværre er det svært at give et konkret svar på, da det er noget, der varierer rigtig meget i forhold til opgavens omfang og den valgte tømrer timepris.

Timepriserne hos tømrerne i og nær Hvalsø varierer fra 300 kroner op til 750 kroner ekskl. moms pr. time. Det vidner om, at der er stor forskel på, hvad det koster at få tømrerassistance i Hvalsø – og netop derfor er det vigtigt, at du sørger for at få flere tilbud på din opgave.