Find din lokale tømrer i Køge

Få 3 uforpligtende tilbud på tømrere

tickLad tilbuddene komme til dig

tickSpar op til 40% på din tømrer-regning

tickSlip for at ringe rundt til tømrere, der ikke har tid

Få 3 tømrer tilbud (Køge)

Tømrer i Køge

L K BYG Køge Aps

Skelbækvej 1

4600 Køge

phone 56 65 35 07

Køges Glarmester og Tømrer v/ Steen Larsen

Ørnevej 18

4600 Køge

phone 56 66 00 58

Bo Hvid Tømrermester ApS

Maglekærvej 20

4600 Køge

phone 70 88 70 69

Køge Tømrerfirma A/S

Unionsvej 7-9

4600 Køge

phone 56 63 17 90

Snedkerfirmaet Lysén

Ølbyvej 163d

4600 Køge

phone 20 81 59 88

Hustømrerne

Dækker hele Danmark

Både privat og erhverv.

phone 87 39 29 99

Tømrer Køge

Søger du en tømrer i Køge, der kan hjælpe dig med et stykke arbejde? I så fald er du havnet det helt rette det rette sted. Her på siden har vi lavet en oversigt, der gør det nemt at skabe et godt overblik over et udpluk af de mange tømrere, der har base i eller nær Køge. Det gør det nemmere at finde den rette tømrer Køge.

Det er dog vigtigt, at du tager dig god tid til at skabe et godt overblik først. Uden et godt overblik, er det svært at vurdere, om en given tømrer og snedker i Køge er den rette aftager, eller der er andre, der vil være mere ideelle at hyre. Desuden er det heller ikke nok, at du blot vælger at gå på jagt efter en billig tømrer i Køge.

Pris: Hvad koster en tømrer i Køge?

Det er ikke gratis at hyre en tømrer. Det er gældende, uanset om det er en stor eller lille opgave, du skal have løst. Dog er der stor forskel på, hvad det koster at hyre en tømrer. Det er der flere grunde til, men det skyldes især, at der er forskel på, hvad de enkelte tømrere i Køge og omegn kræver tager sig betalt pr. arbejdstime.

Du kan dog forvente, at timeprisen vil lyde på mellem 400 og 450 kr. ex. moms hos de fleste aktører. Der er dog også steder, hvor du vil få en både lavere og højere pris. Derfor er der også stor forskel på, hvad det reelt set koster at hyre en tømrer. Det samme er desuden gældende, hvis du gerne vil hyre en snedker Køge.

I sidste ende er det dog ikke kun timeprisen, der er afgørende for den totale pris. Det er i lige så høj grad det samlede tidsforbrug, der er med til at afgøre dette. En lav timepris med et betydeligt højere tidsforbrug vil derfor resultere i en højere samlet pris, end en højere timepris med et markant lavere tidsforbrug.

Få altid flere tilbud på din opgave

Når du skal finde en tømrer, der kan tage sig af din opgave, er det vigtigt, at du får flere tilbud på din opgave. Der er ikke nogen regler for, hvor mange tilbud du må, bør eller skal få. Derfor er det op til dig selv at vurdere dette. En god idé er dog at få mellem tre og fem tilbud, som du kan sammenligne med hinanden.