Find din lokale tømrer i Svendborg

Få 3 uforpligtende tilbud på tømrere

tickLad tilbuddene komme til dig

tickSpar op til 40% på din tømrer-regning

tickSlip for at ringe rundt til tømrere, der ikke har tid

Få 3 tømrer tilbud (Svendborg)

Tømrer i Svendborg

Hustømrerne

Dækker hele Danmark

Både privat og erhverv.

phone 87 39 29 99

Kurt Larsen Tømrer – & Snedkerforretning

Stenoddenvej 20, Tåsinge

5700 Svendborg

phone 70 87 58 83

Svendborg ligger på en bakkeskråning ved farvandet Svendborgsund nær Svendborgsundbroen der forbinder Fyn med Tåsinge og er desuden endestation for jernbanestrækningen, Svendborgbanen. Fra Svendborgs havn går der færger til Ærø, Drejø, Skarø, Hjortø og Birkholm. Byen har altid været præget af søfart, idet beliggenheden ved Svendborgsund i relativ kort afstand til den vestlige Østersøs øvrige havnebyer, har gjort den til et ideelt sted for fremmede skibe. Også i nutiden er Svendborg driftig inden for søfart med mange hjemmehørende skibe og rederier.

Har du en opgave, der skal udføres af en tømrer i Svendborg? I så fald er det vigtigt, at du finder den rette til at tage sig af din opgave. Det er dog ikke helt så let, som det lyder at finde en rette tømrer Svendborg til en opgave. Derfor er du nødt til at tage dig tid til at vælge med omhu og med afsæt i de rette faktorer.

At finde en tømrer og snedker i Svendborg handler ikke blot om pris. Det er der mange, der tror, og det er en skam, for ofte ender de blot med at finde en billig tømrer i Svendborg, der måske ikke er erfaren eller vidende nok til at klare deres opgave. I sidste ende vil de stå tilbage med et resultat, som de ikke er tilfredse med.

Hvad koster det at hyre en tømrer i Svendborg?

Hvis du skal hyre en tømrer eller en snedker i Svendborg, er du nødt til at betale for det. Det er der ikke nogen vej udenom. Der er dog stor forskel på, hvad du skal betale for det, da det ikke er alle aktører, der har en lige høj eller lav timepris. Derfor er det også svært at give et konkret svar på, hvad en tømrer koster i Svendborg.

Dertil er det også vigtigt, at det gøres klart, at det ikke kun er timeprisen, der er vigtig. Det er der flere andre faktorer, der også er. Er der tale om en opgave, der er stor og omfattende, vil den ofte også tage lang tid at få udført. Her kan det vise sig, at der er stor forskel på, hvor mange timer tømrerne estimerer at skulle bruge.

Mange begår den fejl at tro, at det kun er vigtigt at finde en tømrer, der har en lav timepris. Det er dog ikke ensbetydende med, at du i sidste ende får en lav pris. Hvis han eller hun har en lav timepris, men estimerer at skulle bruge dobbelt så lang tid, som alle andre skal, er det nemlig ikke det billigste valg for dig.

Få altid flere tilbud på din opgave

Uanset hvilken opgave du skal have udført, er det vigtigt at få flere tilbud. Derved har du et godt grundlag at vælge ud fra, så du er sikret, at du ikke ender med at vælge en løsning, der er for dyr. Du skal dog forvente at skulle betale mellem 400 og 450 kr. ex. moms i timen for en tømrer i Svendborg.