Find din lokale tømrer i Hellerup

Få 3 uforpligtende tilbud på tømrere

tickLad tilbuddene komme til dig

tickSpar op til 40% på din tømrer-regning

tickSlip for at ringe rundt til tømrere, der ikke har tid

Få 3 tømrer tilbud (Hellerup)

Tømrer i Hellerup

R. Christensen Tømrer & Snedker

ASTILBEHAVEN 49

2830 Hellerup

phone 41 20 50 50

Østerbrogruppen

Hellerupvej 52c

2900 Hellerup

phone 78746641

Hustømrerne

Dækker hele Danmark

Både privat og erhverv.

phone 87 39 29 99

Leder du efter en tømrer i Hellerup eller omegn? I så fald har du rigtig mange muligheder. Du er dog kommet til det rette sted i din jagt, da vi her på siden har samlet en oversigt over en række af de tømrere og tømrerfirmaer, der holder til i og nær Hellerup.

Derfor er der selvfølgelig en god chance for, at du kan finde en passende aftager til din opgaver her på siden. Dette gør sig gældende, hvad enten der er tale om en stor eller lille opgave – og ligeledes også, uanset om det er en simpel eller kompleks opgave.

Når du skal udlicitere et stykke arbejde til en tømrer, er det dog vigtigt, at det sker med omhu og med stor tålmodighed. Det er nemlig ikke alle tømrere i Hellerup-området, der egner sig til den opgave, du står med. For at få det bedste resultat, skal du derfor tage dig god tid til at vælge.

Hvilke opgaver kan en tømrer hjælpe med?

En tømrer kan hjælpe dig med rigtig mange opgaver. Faktisk er det en fagekspert, der har evnerne til at varetage så mange opgaver, at man kommer i tvivl om, hvorvidt ens egen opgave egentlig skal udliciteres til en tømrer.

Som udgangspunkt kan en tømrer hjælpe med enhver opgave i hjemmet, der har relation til træ. Af denne årsag kan der også være rigtig mange årsager til, at du leder efter en tømrer.

Er du i tvivl om, hvad du kan få hjælp til hos en tømrer, bliver der herunder nævnt en række af de mest hyppige opgaver for en tømrer. Husk dog på, at det langt fra er de eneste opgaver, som en tømrer kan tage sig af.

  • Lægge tag
  • Opsætte skillevægge
  • Bygge kviste
  • Udskifte døre og vinduer
  • Lægge gulv
  • Sætte paneler op
  • Udskifte køkken
  • Opsætte trapper
  • Opsætte carporte, skure og tilbygning

Er det en af de ovenstående opgaver, du søger hjælp til, kan du derfor vide dig sikker på, at det er en tømrer, du leder efter. Er din opgave ikke at finde, er det dog ikke ensbetydende med, at det ikke er en tømrer, du søger. Som angivet før, er det sandsynligvis tilfældet, hvis den har med træ at gøre.

Hvad er prisen for en tømrer?

Hvis du skal finde en tømrer Hellerup, som du kan overlade et stykke arbejde til, er der flere faktorer, der har betydning for dit valg. Først og fremmest er det vigtigt at finde en erfaren tømrer med rette ekspertise. Derudover er det selvfølgelig også vigtigt at undgå at betale overpris.

For at undgå at betale overpris, bliver du dog nødt til at indhente en række forskellige tilbud. Det anbefales, at du beder om tre til fem tilbud fra forskellige firmaer. Dermed kan du sammenligne dem og vælge det, der er bedst.

I og med, at timepriserne hos tømrerne i Hellerup og omegn varierer fra 300 kr. op til 800 kr. ex. moms, er det særdeles vigtigt, at du ikke undlader at få flere tilbud. Undlader du dette, kan det ende med at koste dig mange tusinde kroner ekstra.