Find din lokale tømrer i Aarhus

Få 3 uforpligtende tilbud på tømrere

tickLad tilbuddene komme til dig

tickSpar op til 40% på din tømrer-regning

tickSlip for at ringe rundt til tømrere, der ikke har tid

Få 3 tømrer tilbud (Aarhus)

Tømrer i Aarhus

Krause-Kjær Byg ApS

Herluf Trolles Gade 59

8200 Aarhus

phone 22512​042​

Tømrerfirmaet Henning Jensen A/S

Risvangsvej 27

8530 Aarhus

phone 40296200

Jakob Tømrerfirma A/S

Lystrupvej 39

8240 Aarhus

phone 86102424

E Anker & Søn A/S

Åby Bækgårdsvej 12

8230 Aarhus

phone 86152911

Hustømrerne A/S

Katrinebjergvej 117

8200 Aarhus N

phone 87 39 29 99

Hustømrerne

Dækker hele Danmark

Både privat og erhverv.

phone 87 39 29 99

Aarhus er en gammel by med mange og stolte håndværkere. Der er et stort udvalg af tømrere og snedkere i og omkring Aarhus, som du kan vælge mellem, hvis du skal have bygget nyt, repareret et tag eller hvad en tømrer nu ellers arbejder med. Aarhus har et stort opland, og der er derfor ganske mange tømrere at vælge mellem – lige fra Hornslet i nord til Malling i syd.

Leder du efter en tømrer i Aarhus? Så er du havnet det rette sted. Her på siden finder du en oversigt over en række tømrerfirmaer i og nær Aarhus. Denne oversigt kan bruges til at finde en håndfuld potentielle aftagere af din opgave, som du kan indhente tilbud fra.

Hvad koster en tømrer i Aarhus?

Det er svært at sige, hvad det koster at hyre en tømrer. Årsagen til dette er, at en tømrer kan varetage et hav af opgaver. Derfor afhænger prisen for en tømrer Aarhus hovedsageligt af opgavens omfang, deadline m.m. Desuden er der også forskel på, hvorvidt du får en fast pris eller en timepris.

Som regel gives en fast pris kun ved større projekter. Er der tale om en mindre opgave, får du sommetider en fast timepris. Du får naturligvis også et realistisk tidsestimat, hvorfor du med udgangspunkt i dette kan beregne estimeret pris på din opgave.

Skal du udlicitere en opgave til en tømrer og snedker i Aarhus, anbefales det dog at bede om en fast pris. Ved at gøre dette, er du garanteret et komplet økonomisk overblik over dit projekt. Samtidig er det også nemmere at vurdere de enkelt tilbud og dermed finde en billig tømrer Aarhus.

Hvilke opgaver kan en tømrer hjælpe med?

Der bør ikke herske tvivl om, at en tømrer Aarhus kan være behjælpelig med et væld af opgaver. Fælles for de fleste af disse er, at de har noget med træ at gøre. De opgaver, der kan varetages af en tømrer er meget forskelligartede, ligesom de spænder fra renovering til nybyggeri.

Et udpluk af de opgaver, der kan udliciteres til en tømrer, er at finde herunder:

  • Lægning af nyt tag
  • Opsætning og produktion af trapper
  • Lægning af gulve og lister
  • Opsætning af både loft og vægge i gips
  • Montering og udskiftning af vinduer og døre
  • Opførsel af porte, skure og tilbygninger
  • Diverse renoveringsopgaver
  • Diverse opgaver inden for nybyg

Som det kan ses herover, er der stor forskel på de opgaver, der kan varetages af en tømrer. De adskiller sig i forhold til flere aspekter, men især i forhold til omfang og kompleksitet.

Da en tømrer er en meget alsidig fagmand, der beskæftiger sig med et bredt spektrum af arbejdsopgaver, er der også en sandsynlighed for, at en sådan fagmand kan varetage din opgave. Det er dog særligt gældende, hvis der er tale om en opgave, der har relation til træ.