Find din lokale tømrer i Fredericia

Få 3 uforpligtende tilbud på tømrere

tickLad tilbuddene komme til dig

tickSpar op til 40% på din tømrer-regning

tickSlip for at ringe rundt til tømrere, der ikke har tid

Få 3 tømrer tilbud (Fredericia)

Tømrer i Fredericia

JS Byg

Kampmannsvej 30

7000 Fredericia

phone 75942277

Fredericia tømrer- & entreprenørforretning Aps

Egumvej 62

7000 Fredericia

phone 75 92 75 99

Clemmensen Poul & Co

Håstrupvej 66, Smidstrup

7000 Fredericia

phone 75 86 02 53

Hustømrerne

Dækker hele Danmark

Både privat og erhverv.

phone 87 39 29 99

Tømrer Fredericia

Leder du efter en tømrer i Fredericia, der kan hjælpe dig med at udføre et stykke arbejde for dig? Hvis ja, så er du kommet til det rette sted. Her på siden har vi nemlig lavet en oversigt over en lang række tømrere, der holder til i eller nær Fredericia. Derfor varetager de selvfølgelig også opgaver i dette område.

Der skal ikke herske tvivl om, at det ikke er let at finde den rette tømrer Fredericia. Der er op til flere faktorer, der er vigtige at have fokus på, når du skal vælge en tømrer eller snedker i Fredericia. Dertil er der også mange aktører at vælge mellem. Derfor er det vigtigt at tage dig tid til at vælge din tømrer og snedker i Fredericia.

Hvad er timeprisen for en tømrer i Fredericia?

Du skal naturligvis betale for assistance fra en tømrer. Der er dog stor forskel på, hvor meget du skal betale. Derfor er det også vigtigt, at du ikke blot vælger det første og bedste tilbud. En gennemsnitlig timepris lyder på mellem 400 og 450 kr. ex. moms, men der findes dog aktører, der er både billigere og dyrere.

Det er dog vigtigt at huske, at det ikke kun er timeprisen, der er med til at afgøre, hvad den samlede pris for opgaven lyder på. Er der tale om en stor opgave, kan det også betyde, at der skal bruges mange timer på den. Derfor vil timeforbruget selvfølgelig også have en stor indvirkning i, hvad den endelige regning lyder på.

Her er det dog også vigtigt, at det er gjort klart, at du ikke blot skal gå på jagt efter en billig tømrer i Fredericia. Der er op til flere andre faktorer, der også er vigtige at have i fokus. Du skal bl.a. sikre, at der er tale om en tømrer, der har en vis erfaring med den type opgave, der skal løses, så du får et godt resultat i sidste ende.

Hvilke opgaver kan en tømrer hjælpe med?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at du kan få hjælp til en lang række opgaver af en tømrer. Der er i høj grad tale om opgaver, der handler om træ. Et udpluk af de opgaver, som du kan få hjælp til, tæller nedenstående:

  • Opsætning af gipsloft og -vægge
  • Diverse opgaver med relation til renovering
  • Opsætning og produktion af trapper
  • Bygning af skure, carporte og tilbygninger
  • Lægning af et nyt tag