Find den bedste pris på VVS-artikler – sådan gør du!

Et VVS-projekt kan være en stor udfordring for den nyklækkede og selvudnævnte handyman. At hænge en hylde op eller smøre hængslerne på døren til skuret er til at fikse for de fleste, og herefter har man blod på tanden med gør-det-selv projekterne.

Derfor kunne det næste projekt meget vel være et VVS-projekt. Måske der har været en dryppende hane i sommerhuset længe, og nu er det endelig tid til at fikse det.

Første punkt er at lokalisere problemet, og dernæst finde ud af en løsning. Der kan dog være lidt langt fra start til slut, og det kan hurtigt komme til at koste tid og penge, hvis ikke man går struktureret til værks.

Rådfør dig med en professionel

Første råd er at søge råd ved en faglig professionel. Det behøver ikke være en uddannet VVS’er, men det er selvfølgelig at foretrække.
Det kan dog også uden problemer være et familiemedlem, som har lavet masser af lignende projekter selv. De vil kende tilgangene til et VVS-projekt ud og ind, og de vil kunne hjælpe dig med hvor du skal starte.

Undersøg hvilke dele, du skal bruge

Nu er der lagt en plan for hvad der skal ske, og der skal indkøbes til at kunne udføre arbejdet på en god måde. Lav en liste over alle delene, som skal bruges, samt alt det værktøj, som skal bruges til at montere delene.

Her vil det anbefales at gå ind og finde den bedste pris ved VVS pris. Her er over 50.000 produkter repræsenteret, og der vil med sikkerhed være alt det du skal bruge, og meget mere til.

Søg, og du skal finde

Når listen er klar kan man frit starte søgningen på hvad man skal bruge. Søgefunktionen giver altid tusindvis af hits, så man kan nemt finde den rigtige del, som passer til det projekt, man har kastet sig ud i.

Hvis ikke man er sikker på hvilken specifik del, kan man også benytte sig af de mange kategorier, som siden også har stillet op. Det kan være man ikke er sikker på størrelsen, farven eller funktionen. Her er kategorifunktionen en god måde at se alle muligheder, og dermed få sig et overblik.

Når man har fundet delene, kan man også blive ledt videre ind til forskellige enkelte forhandleres hjemmesider, hvor man muligvis kan finde flere tricks, søge hjælp eller lignende.